Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen her i gæstebogen ved at klikke på knappen. Du kan også indsætte et foto ved din hilsen.

Hjemmeside 01-08-2017

Lene Julskov Krøyer List

Tak for jeres hilsener.Jeg har en ny hjemmeside i mit rigtige navn, som er Lene Julskov Krøyer List: lenejulskovkroyerlist.wordpress.com
Jeg udkommer snart med min første digtsamling, Filigran & Skeletter. Den udkommer på Det Poetiske Bureaus Forlag.Jeg håber, I vil følge mig der fremover.Tak for nu på denne side.Venlig hilsen,

Sophie alias Lene Julskov Krøyer List

Hjemmeside 12-07-2017

Gitte Brohus

Hej, Flot hjemmeside du har.

VH. Gitte

Hjemmeside 08-11-2016

Henning

Vejen faldt lige forbi. Passion og lidenskab, du brænder for det. Dejlige tekster og


flot hjemmeside :-)

Hjemmeside 26-01-2016

Casper Nielsen

flotte ting du har dig :)

11-04-2015

Sophie

Jep - det er den :-)

Hjemmeside 23-03-2015

TV og internet

Flot hjemmeside du har dig her. er den lavet med 123hjemmeside?

Hjemmeside 03-08-2014

john

flot

Hjemmeside 31-07-2014

Ølstykke dagpleje - Elisabeth

Tak for kigget på din fine hjemmeside.

Jeg er ved at starte op som privat dagpleje i Ølstykke. Kig gerne forbi min side, eller anbefal den til venner og bekendte :).

God dag herfra. :)

Hjemmeside 23-06-2014

Leje af slush ice maskine

Flot hjemmeside :) Jeg siger tak for kigget.

Jeg har selv en hjemmeside hvor du kan læse mere om leje af slush ice maskine til en hver lejlighed.

fortsat god dag

Hjemmeside 02-03-2012

Christian Dirksen

Mange forfattere har behov for at skrive sig igennem stærke følelser. Andre kan fokusere på eftertænksomhed, intellekt eller simpelt hen humor og vid.
Sophie kan det meste, og hun viser det her i poesi og prosa, så det er nemt at få øje på både talent og alsidighed.
Nogle af teksterne er skrevet med temperament og humor, med en kækhed som ikke er til at slå ned. I andre er der nedfældet en hudløs ømhed og skærende ærlighed af et hjerte der kan såres, men et hjerte som ikke slår tilbage i vrede eller hævn.
Teksterne er måske direkte og kontante, men synes på forunderlig vis placeret på en baggrund af enten en skarp og humoristisk iagttagelsesevne eller en blid og omsorgsfuld eftertanke og forståelse. Der er ofte storm og stilhed på det samme lærred. Ordvalget kan være kraftfuldt, grænsende til det nådesløse, men teksterne er ikke brugt som våben til at såre eller nedgøre nogen, uanset svigt eller svaghed.
Jeg har haft meget glæde af at kigge billeder og læse både poesi og prosa på Sophie’s hjemmeside. Det er en god idé at gøre det i små portioner for at lade indtrykkene bundfælde sig.
Hun lægger ikke fingrene imellem, selv hvor hun eksponerer sig selv i et blændende klarsyn af empati og sympati som får én til at føle ydmyghed over for sådan en kvindes formidable styrke - også når hun er svagest.
Godt gået, Sophie!

Hjemmeside 24-10-2011

Lene Nielsen

Tillykke med hjememsiden :-) det gav mig 3 mdr. gratis .. Nu glæder jeg mig til at se hvad du fylder i den .. Godt der findes en fyldepen for digtere og forfattere :-)